Zelfstandig trouwambtenaar.

 

Wij zijn gecertificeerd BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), zelfstandig trouwambtenaar.

Wij kunnen ceremoniële huwelijken voltrekken, vriendschapsceremonies houden en de ceremonie voor huwelijksgeloften leiden op de door jullie uitgekozen locatie.

 

Een BABS, zelfstandig trouwambtenaar, maakt jullie ceremonie persoonlijk en uniek. Wij hebben meerdere malen contact met jullie, persoonlijk, via e-mail of skype. In deze persoonlijke gesprekken zullen wij vragen naar jullie eerste ontmoetingen, de eerste date, de eerste kus. Wanneer wist je dat je met elkaar wilde trouwen? Wat waren de pieken en misschien wel de dalen? Waarom is nu juist hij/ zij de juiste partner voor jou? Wij maken uit deze gesprekken een mooie persoonlijke speech waarin jullie sprookje wordt verteld. Een huwelijksceremonie duurt ongeveer 30 minuten. Dit kan klassiek, maar misschien past out of the box meer bij jullie!

 

Veel bruidsparen kiezen er tegenwoordig voor om op een doordeweekse dag te trouwen op het stadhuis of in het gemeentehuis. De ceremonie en het feest worden dan in het weekend gevierd op een locatie naar keuze.

 

In een aantal gemeente is het mogelijk om jullie door ons wettelijk te laten trouwen. Wij worden dan voor 1 dag beëdigd door de rechter. De kosten hiervoor verschillen en kun je vinden op de website van de door jullie gekozen gemeente. Mochten jullie dit willen is het goed om eerst te checken of dit mogelijk is bij de gemeente waarin jullie willen trouwen. 

 

Onze tarieven voor zelfstandig trouwambtenaar zijn vanaf 475,- euro incl. btw. De leges die betaald moeten worden aan de gemeente waarin jullie trouwen zijn hier niet bij inbegrepen.