evenementen


 Voor het plannen van beurzen, kleinschalige evenementen, of andere feestelijke aangelegenheden moet u natuurlijk bij Het Sprookje zijn!

Het Sprookje bestaat sinds 2017 en heeft diverse feesten, bruiloften en evenementen mogen plannen, organiseren en uitvoeren.

Het Sprookje staat voor professionaliteit en creativiteit.

 

strikjes op je mouwen

Als planner, regelneef maar bovenal creatieve denktank ontstond al snel het idee om een vernieuwde "trouwbeurs" te ontwikkelen waarin de beleving van de bruidsparen centraal stond. De reguliere bruidsbeurzen waarin in een hal of fabriek heel veel leveranciers worden neergezet met een tafeltje sprak mij niet aan. Het is afstandelijk, vaak ongemakkelijk en vaak alleen gericht op de vrouw.

 

Een dag er op uit, een stad bezoeken, inspiratie opdoen voor je trouwdag i.c.m. het nuttigen van een hapje of drankje wanneer je er zin in hebt. Zo is Strikjes op je Mouwen ontstaan. Een trouw evenement in het centrum van Dordrecht. Op verschillende trouwlocaties in het centrum van Dordrecht (op loop afstand van elkaar) vind je allerlei leveranciers die hun product laten horen, zien of proeven. Er is live muziek op de locaties, je proeft zoetigheden, er worden foto's gemaakt en je ziet trouwkleding voor zowel de man als de vrouw voorbij komen! 

 

Neem eens een kijkje op onze website! www.strikjesopjemouwen.nl 

 

Vanwege de huidige maatregelen rondom het corona virus organiseer ik inspiratie avonden voor toekomstige bruidsparen. Data en contactgegevens kan je vinden op de website van Strikjes op je Mouwen. 

 

webshop-beurs "in't echt"

 

Een eerste pop-up beurs met webshop-houders! Heb je een webshop, maar wil je je producten écht laten zien aan het publiek? In dit event staan de webshop-houders centraal. Verkoop je kleding, sieraden of de lekkerste homemade producten? Misschien heb je wel een webshop in vintage spulletjes of juist moderne hebbedingetjes! Al deze producten kan je verkopen bij "In't echt".

 

Verdere informatie en details volgen nog.

 

bedrijfsevenement

Voor bedrijfsevenementen ben ik in te huren per project. Ik denk out of the box en ik heb een groot netwerk met diverse leveranciers die van pas komen tijdens de planning. Ik ben creatief maar ook gestructureerd. Ik beschik over een helikopterview en ik ben representatief voor uw klant of bedrijf.

Alle stappen die nodig zijn om uw idee tot leven te wekken worden in goede harmonie samen doorlopen.

 

Voor vragen of een kennismakingsgesprek kunt u een email sturen naar info@het-sprookje.nl