Wat begon als een idee, is werkelijkheid geworden.

 

Voor het plannen van bruiloften, jubilea, of andere feestelijke aangelegenheden moet u natuurlijk bij Het Sprookje zijn!

Het Sprookje bestaat sinds 2017 en heeft meerdere bruiloften en evenementen mogen plannen, organiseren en uitvoeren.

Het Sprookje staat voor professionaliteit en creativiteit.

 

 

Strikjes op je Mouwen

Als planner, regelneef maar bovenal creatieve denktank ontstond al snel het idee om een vernieuwde "trouwbeurs" te ontwikkelen waarin de beleving van de bruidsparen centraal stonden. De reguliere bruidsbeurzen waarin in een hal of fabriek heel veel leveranciers worden neergezet met een tafeltje sprak mij niet aan. Het is afstandelijk, vaak ongemakkelijk en vaak alleen gericht op de vrouw.

 

Een dagje er op uit, een stadje bezoeken, inspiratie opdoen voor je trouwdag i.c.m. een hapje of drankje kunnen nuttigen wanneer je er zin in hebt. Zo ik Strikjes op je Mouwen ontstaan. Een trouw evenement in het centrum van Dordrecht. Op verschillende trouwlocaties in het centrum van Dordrecht (op loop afstand van elkaar) vind je allerlei leveranciers die hun product laten horen, zien of proeven. Er is live muziek op de locaties, je proeft zoetigheden, er worden foto;s gemaakt en je ziet trouwkleding voor zowel de man als de vrouw voorbij komen! 

 

Neem eens een kijkje op onze website! www.strikjesopjemouwen.nl 

 

 

Bedrijfsevenementen

Voor bedrijfsevenementen ben ik in te huren per project. Ik denk "outside of the box" en ik heb een groot netwerk aan diverse leveranciers die van pas komen tijdens de planning. Ik ben creatief maar ook gestructureerd. Ik beschik over het zogenoemde helikopterview en ben representatief voor uw klant of bedrijf.

Alle stappen worden in goede harmonie samen doorlopen.

 

Voor vragen of een kennismakingsgesprek kan er een email gestuurd worden naar info@het-sprookje.nl