trouwambtenaar


 Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal in jullie leven!

 

Mijn naam is Merel Wagemaker - Heemskerk.
Ik ben 33 jaar, gelukkig getrouwd en heb 2 stuiterballen van kinderen.

Mijn doel als BABS is jullie liefdesverhaal zo mooi mogelijk te vertellen.

Ik vertel niet alleen de "tijdlijn"' van jullie relatie, maar vind het ook mooi om over jullie liefde te spreken en dit centraal te stellen. 
Ik hou van een grapje maar ik steel niet de show tijdens jullie ceremonie. 

 

Waarom een BABS? 

De trouwceremonie is het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft. Hier zeggen jullie "Ja" tegen elkaar! 

Veel mensen willen dan ook extra aandacht geven aan dit onderdeel van de dag. Dit doen ze door een BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) in te huren. Een BABS is een trouwambtenaar die op jullie aangegeven locatie de ceremonie zal voltrekken.

Tijdens de voorbereidingen heeft een BABS veel meer tijd om jullie verhaal te horen, te schrijven en te verwerken in de ceremonie dan een reguliere trouwambtenaar van de gemeente kan. 

In deze persoonlijke gesprekken zal ik vragen naar jullie eerste ontmoeting, de eerste date, de eerste kus. Wanneer wist je dat je met elkaar wilde trouwen? Wat waren de pieken en misschien wel de dalen? Waarom is nu juist hij/ zij de juiste partner voor jou?

Ik maak uit deze gesprekken een mooie persoonlijke speech waarin jullie sprookje wordt verteld.

Een huwelijksceremonie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. 

Dit kan klassiek, maar misschien past out of the box meer bij jullie!

Livemuziek? Een wijnceremonie? Een zandceremonie? Er is van alles mogelijk!

 

Wist je dat....?

Veel bruidsparen kiezen er tegenwoordig voor om op een doordeweekse dag te trouwen op het stadhuis of in het gemeentehuis. De ceremonie en het feest worden dan in het weekend gevierd op een locatie naar keuze. 

 

In een aantal gemeente is het mogelijk om jullie door mij wettelijk te laten trouwen. Ik word dan voor 1 dag beëdigd door de rechter. De kosten hiervoor verschillen en kun je vinden op de website van de door jullie gekozen gemeente. Mochten jullie dit willen is het goed om eerst te checken of dit mogelijk is bij de gemeente waarin jullie willen trouwen.  

 

Prijs:

495,- incl. btw, excl. eventuele reis of parkeerkosten.

De leges die betaald moeten worden aan de gemeente waarin jullie trouwen zijn hier niet bij inbegrepen. 
(max. 10 uur) 

 

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend! Neem gerust contact op met jullie vragen of om een afspraak te maken via het contactformulier. Je kan ook een email sturen naar info@het-sprookje.nl.